Friday, August 12, 2005

Cerita tentang manusia II...

Maaf la, abah ter rajin nak post dua benda dalam satu hari. Abah pernah dapat satu comment pada salah satu post abah hari tu. Dia mintak abah komen tentang 'berkhatan' bagi orang perempuan. Abah pun komen la, tapi dah agaknya memang dia ni jenis manusia menyesatkan kot, so abah bagi URL blognya untuk anda nilai.

Ini blognya: http://divinetalk.blogspot.com/

Pesan abah, berjaga2lah dengan orang-orang sebegini. Mereka mungkin menggunakan nama orang Islam lain sebagai idea untuk menghentam Islam. Nauzubillah.

Pelbagai persoalan dikeluarkan semata-mata untuk menggoyahkan iman mana2 umat Islam yang membacanya, atau mungkin tulisannya itu makin menambah rasa kecintaan pembacanya pada Allah.

Anda baca, dan nilaikanlah sebaiknya, betapa begitu banyak usaha menidakkan kesucian Islam sebagai agama yg syumul.

3 comments:

PB said...

Dah baca blog tu....mana abah kenal this person nie??? Menyesatkan org lain jer..teruk !!!

Abah Mui'zz said...

Abah tak kenal pun, dia yg baca blog abah, pastu mintak abah komen, abah pun komen la. Sekali tgk, memang dia jenis manusia macam itu. malas la abah nak layan lagi.

~comei~ said...

kebetulan baru baca pasal khitan dlm blog amal. ni utk kita kongsi samer.. nak balas omputeh tak pandai. hehe.. http://amalwildan.blogdrive.com/