Friday, February 17, 2006

Cerita tentang Mama...

Hari ni takde apa nak dingepekkan, cuma nak letak satu lagu yang abah dok asyik dengar lately nih. Melodinya best, liriknya bagus, dan nyanyiannya pun OK. Hari Senin nanti abah akan ke Sibu. Ada kerja sikit kat sana. Itupun last minute ditugaskan. Seronok ada, risau pun ada. Seronok sebab abah tak pernah sampai Sibu, risau sebab depa kata makanan kat situ susah nak jumpa yg halal. Tapi tatau la kan. Cuma kesian la kat Ummi sebab kena hantar abah ke KLIA seawal jam 5.30 pagi, sebab flight abah pagi.

Oklah, ini lagu yang abah nak share ngan anda. Selamat berhujung minggu.

Mama - Il Divo



Mama, thank you for who I am
Thank you for all the things I'm not
Forgive me for the words unsaid
For the times I forgot

Mama remember all my life
You showed me love, you sacrificed
Think of those young and early days
How I've changed along the way [along the way]

And I know you believed
And I know you had dreams
And I'm sorry it took all this time to see
That I am where I am because of your truth
And I miss you, yeah I miss you

Mama forgive the times you cried
Forgive me for not making right
All of the storms I may have caused
And I've been wrong, Dry your eyes [dry your eyes]

Cause I know you believed
And I know you had dreams
And I'm sorry it took all this time to see
That I am where I am because of your truth
And I miss you, yeah I miss you

Mama I hope this makes you smile
I hope you're happy with my life
At peace with every choice I made
How I've changed along the way [along the way]

Cause I know you believed in all of my dreams
And I owe it all to you, Mama

6 comments:

Am said...

Selamat bertolak dan kembali Abah, jumpa lagi selepas abah kembali ya

Abah Mui'zz said...

Terima kasih Am.

PB said...

moga selamat pergi dan selamat pulang.
Pesan pada ummi drive ati ati bila pulang dari KLIA.

Abah Mui'zz said...

Thanks PB. :-). Abah risau juga, tapi dah terpaksa.

zamdee said...

'Mama forgive the times you cried' - uh, mende yg paling tak sanggup nak tgk..

wah, gi Sibu, sonok nyer.. selamats..

babydiana said...

hi...seronotnye naik belon....selamat pergi dan kembali..