Friday, February 15, 2008

Tiada cerita...sekadar berkongsi rasa...

Sekejap tadi waktu abah kebosanan, sempat abah siapkan satu posting baru. Nak dijadikan cerita, belum sempat abah klik butang Post, entah macamana abah terklik butang x kat sebelah atas kiri tuh [tutup window la maknanya tu]. Aduihhhh, tensennya rasa. Nasib baik tensen dalam seminit jer, alhamdulillah.

Nak taip semula, dah takde mood dah la. Tapi masih ada benda nak dikongsikan juga hari ni. Takde cerita apa(sebab cerita tu dah terdelete), cuma sekeping gambar. Sekeping gambar yang bawa banyak erti pada abah kala ini.


Cerita tentang apa pengertian gambar ini pada abah, akan menyusul. Minggu depan insyaAllah.

3 comments:

muzem said...

InsyaAllah semuanya akan selamat.. Jgn lupa sms berita di hari bahagia tu nanti. Dah nak dekat, kan bah?. :-) Salam buat ummi.

pB said...

salam ....


bila ada masa , cerita ler ..

tak sabar nak tahu jugak ...

Abah Mui'zz said...

Muzem, terima kasih banyak2 bro. InsyaAllah semuanya selamat, dan jgn bimbang, Muzem akan jadi antara manusia terawal yg akan tahu sebarang perkembangan nanti. :-)

Salam pb, insyaAllah, akan ada masanya nanti abah cerita. Sabarrrrr.